banner for http://www.eurobilltracker.com

torstaina, tammikuuta 26, 2006

Taidetta


Teimpä taidetta!

Tai no ... Ainakin yritin. Virittelin ajankuluksi tuohon kirjahyllyni baarikaappiin siniset jouluvaloni ja ajattelin, että siitä voisi tulla hienon näköinen, kun ne sitten valaisee noita kahta pienoismallia, jotka siellä hyllyllä on. Sininen valo ei vaan toimi punaisten autojen kanssa, olisihan se pitänyt tietää jo ennen hommaan ryhtymistä. Värit ovat eripäässä spektriä, että ei ne voisikaan toimia.

Muuten siitä baarikaapista tuli kyllä komean näköinen ja taidan pitää ne valot siellä ensijouluun asti, ellei sitten tule jotain muuta ideaa tässä välillä. Kyseiset valot antaa todella puhtaan sinisen valon, joten kyllä niillä jotain pitää tehdä sisustusmielessä, jos ei muuta niin baarikaappi valaista.

No kunhan saan joskus tehtyä noiden pienois- mallien sähköistyk- sen, niin sitten otan lisää niistä kuvia. Tarkoitus olisi tehdä niihin normaalit ajovalot ja hälytysvalot. Niistä on tulossa pelastusajoneuvot. Toisesta säiliöauto ja toisesta raivausauto. Oranssinpunainen päivänloistemaalikin on ostettuna jo niitä varten.

Jouni

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Noo....Koskas sitä pidetään rakenteluviikonloppu???????

7:52 ip.  
Blogger Jouni said...

Kyllähän sellanen pitäis varmaan pitää. Paljonkin on rakenneltavaa ja säädettävää, että kyllä siihen yks viikonloppu kuluu kevyesti.

10:19 ap.  
Blogger Maarit said...

Eihän sininen ja punainen nyt niin pahasti riitele keskenään, riippuu sävistä vähän.

vieläkö valot ovat hyllyssä?

11:01 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home