banner for http://www.eurobilltracker.com

sunnuntaina, tammikuuta 22, 2006

Jouni vs. Passat 2-0

Se teki sen taas!

Olin illalla lähdössä liikenteeseen ja pakkasta 26astetta. Laitoin polttoainelämmittimen hetkeksi päälle ja alle 10 minuutin menin autolle ja aloin käynnistämään. Moottori oli vielä hieman viileä ja starttaus hieman tahmeaa. Jonkinverran hörähteli, mutta sitten loppu sähköt. Eipä auttanut muu, kuin nykäistä roikka autoon sisälle ja lataus käyntiin. Annoin lämmittimen höheltää vielä vartinverran samalla ladaten akkua ja sitten lähti käyntiin "kuin palmun alta".

Se on nyt ainakin varmaa, että alkavalla viikolla pitää mennä akkukauppaan ja hakea uusi patteri autoon. Saattaa olla, että akku on auton alkuperäinen, eli palvellut toukokuusta 2000 asti, jona alikana autoon on tullut melkein 340000km ajoa. Hyvin on siis palvellut ja ansaitsee päästä jo eläkkeelle!

Vielä olisi vajaa 8 tuntia päivystystä jäljellä, sitten pääsee siitäkin "nakista" eroon muutamaksi viikoksi. Jokseenkin on väsy olo, kun ei ole kohta viikkoon tullut nukuttua hyvin. No onneksi on iltavuoroa (13-21) alkava viikko, niin saa nukkua aamut ja tasoitella univelkoja.

Jouni

1 Comments:

Blogger Jouni said...

Näin jälkimainintana voisi mainita, että Passattiin ei tullut sitten koskaan hommattua sitä uutta patteria, vaan se patteri palveli tuon taisteluviikonlopun jälkeen siihen asti, kun auton myin Heinäkuun lopussa viimevuonna. Nyt se akku on siis JTO (Jonkun Toisen Ongelma)

4:20 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home