banner for http://www.eurobilltracker.com

torstaina, tammikuuta 18, 2007

Tykki tilattu

Jälleen on Jokeltaja sitten ollut hiljakseen puolisen vuotta. Eipä kyllä mitään varteenotettavaa ole tapahtunutkaan, mutta olishan sitä silti joutanut kirjottelemaan.

No korjataan tilanne.

Tuli sitten tilattua videotykki. Ei! Kyseessä ei ole mikään hetkellinen päähänpisto, kyllä tätä on harkittu pitempään, mutta en vain ole siitä viitsinyt turhaa meteliä pitää. Olisi vain aiheuttanut sen, että olis tullut toinen toistaan erilaisia lausuntoja eri tykeistä puoleen ja vastaan. Itselleni sen kuitenkin hankin, niin ajattelin, että itse myös mallit puntaroin ja teen ostopäätöksen, muut tyytykööt siihen!
Ja sitten se tärkein tieto, että mikä tuli tilattua. Laite tuntee nimen:
Hitachi PJ-TX300
Jos olet sitä mieltä, että valitsin väärin, niin en voi sille mitään. :)

Jotain oleellista silti puuttuu vielä, eli tykin kaveri valkokangas. Aluksi valkokankaan virkaa saa toimittaa asunnossani oleva noin 2,5 metriä leveä betoniseinä, joka on väriltään hieman harmahtava. Väriltään se on kyllä mitä parhain, mutta siinä on kaksi vikaa. Sen pinta ei ole tasainen ja se on huoneen sivuseinä, ei päätyseinä, jossa suunnassa on huoneen audiojärjestelmät. No jokatapauksessa oikea heijastuspinta tulee, kunhan ensin saan testattua tykin tuolla seinällä ja todettua sen kyvyt, jotta voin varmistua, ettei tule ostettua liian suurta kangasta. Näillä näkymin suunnitteilla on n. 2,3 metriä leveä 16:9 kuvasuhteen kangas, mutta haluan vaan ensin varmistua, että tykin ominaisuus riittää siihen sopivasti.

Eli nyt tilanne on se, että tein tiistaina tilauksen tykistä ja se on nyt tällähetkellä lähtemäisillään Ranskasta, ellei ole jo matkalla. Ainakin on pakattu ja toimitettu paikalliselle logistiikkayhtiölle. Viikonlopuksi sitä siis lienee turha odottaa vielä, mutta ensiviikolla saapunee Orimattilan postitoimistolle, josta sen voi noutaa sitten.

Olen tässä nyt pari päivää maalaillut piruja seinälle sen suhteen, että siinä on ihan varmasti valmiiksi palanut polttimo, kun se saapuu. Hankin nimittäin alkuviikosta 2Gb mini-SD muistikortin, jonka olen jo kahdesti vaihtanut, kun aina tulee viallinen kortti. Nyt tuntuu tämä kolmas toimivan. Kyseessä siis puhelimen muistikortti. On muuten tuossa Nokian N80:ssä aika hyvä kamera / videokuvaus. Ihan kelpo laatua tekee! Pitänee jokukerta tehdä ajankuluksi sillä jokin videonpätkä / lyhytelokuva kunhan aikaa riittää. Hyviä ideoita olis kyllä määrissä mitä toeuttaa.

Mutta päätän lähetyksen tälläkertaa täältä tähän. Koittakaahan jaksaa!

1 Comments:

Blogger Eero Leppänen said...

hyvä homma 300 on ainakin tyylikkäämpi kuin 200!
That tuntia tuli tuossa joulunaikaan täyteen ja ei mitään ongelmaa. Vielä on varalamppukin aivan käyttämättömänä. Jos kahteentuhanteen pääsee hiljaisella modella niin olen kyllä tyytyväinen. Silloin ei ole kustannukset päätähuimaavia.
Hiljainen mode on ollut ihan hyvä koska huone on pimeä. en ole tainnut täysiä tehoja käyttää tuntiakaan.

4:20 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home